Baron’s Food Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

8.9.2022
Baron’s Food Oy:n pitkäaikainen toimitusjohtaja Jaakko Mulari siirtyy yhtiön kanssa aiemmin sovitun suunnitelman mukaisesti varatoimitusjohtajaksi. Hän keskittyy omasta toiveestaan asiakassuhteiden entistä syvempään vaalimiseen yhdessä avainasiakaspäälliköiden kanssa.

Baron’s Food Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty 9.9. alkaen MSc. Tuomas Sorri. Tuomas siirtyy Baron’s Food Oy:n palvelukseen Valio Aimo -tukkukaupan liiketoimintajohtajan tehtävistä. Aiemmin Tuomas on toiminut mm. kaupallisena johtajana Valio Oy:ssä ja myyntijohtajana Atria Suomi Oy:ssä. Tuomaksella on laaja kokemus HoReCa-alan johtotehtävistä Restel Ravintolat Oy:stä ja Eurest Finland Oy:stä.

Toivotamme molemmille menestystä uusissa rooleissaan Baron’s Food Oy:n tulevaisuuden rakentamisessa.

Lisätietoja:

Tuomas Sorri
040-525 0414
tuomas.sorri@baronsfood.fi

Jaakko Mulari
050-367 6087
jaakko.mulari@baronsfood.fi

Baron’s Food Oy lyhyesti:

Baron’s Food on ammattikeittiöiden palveleva elintarviketukku, jonka mutkaton toiminta kattaa tänä päivänä koko Suomen. Toimintamme perustuu asiakaslähtöisyyteen ja osaavaan henkilökuntaan. Kattavaan valikoimaamme kuuluu laadukkaan tuorekalan ja kalavalmisteiden lisäksi mm. monipuolinen valikoima liha-, meijeri-, kananmuna- ja leipomotuotteita sekä tuoretuotteet kuten hedelmät, vihannekset, marjat, yrtit ja sienet. Baron’s Foodilla on 17 työntekijää, joista suurin osa Keravan pääkonttorissa.
Nettisivut toteutti:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram