Amatika Blanche 35% on ensimmäinen kasvipohjainen vaalea couverture-suklaa, jonka käytettävyys on yhtä helppoa kuin minkä tahansa suklaan. Rakenteensa ja miedon makunsa ansiosta se soveltuu erilaisiin resepteihin tarjoten lukuisia mahdollisuuksia luoda ainutlaatuisia jälkiruokia ja leivonnaisia. Vaaleassa Amatika Blanchessa pähkinäinen maku vivahteella mantelin makeutta yhdistyy suussa sulavan pehmeään rakenteeseen. Sillä voidaan korvata tavanomainen valkosuklaa klassisissa resepteissä tai sitä voidaan käyttää antamaan pähkinäistä makua annoksiin. Ranskalaisen Valrhonan tuotteissa käytetyt kaakaopavut ovat jäljitettävissä viljelmille saakka ja Valrhona on sitoutunut pitkiin yhteistyösuhteisiin kaakaoviljelijöiden kanssa. Valrhonalle on myönnetty B Corp-serfikaatti, joka osoittaa, että yritys täyttää korkeimmat sosiaalisen ja ympäristövastuun standardit ja on sitoutunut niiden kehittämiseen.
Ainesosaluettelo
Sokeri, kaakaovoi 35,8%, rasvaton MANTELIjauho 21,8%, emulgointiaine: auringonkukkalesitiini, luontainen vaniljauute.
Allergeenit
Sisältää: Pähkinät , Mantelit
Saattaa sisältää: Soijapavut, Hasselpähkinä, Cashewpähkinä, Saksanpähkinä, Pekaanipähkinä, Parapähkinä, Pistaasipähkinä, Macadamia-pähkinä, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Ohra, Maito
Säilytysohje
Säilytys kuivassa 16-18°C