Ainesosaluettelo
KAMPELAfilee 41% (Platichtys flesus), VEHNÄjauho, Bearnaisekastike 15% [vesi, VOI, modifioitu tärkkelys (peruna), maltodekstriini (maissi), suola, rasvaton MAITOjauhe, rapsiöljy, riisitärkkelys, KANANMUNA, emulgointiaine (E322, auringonkukka), rakuuna, happamuudensäätöaine (E330), valkoviinietikka, guarkumi, valkopippuri, maissitärkkelys, luontainen aromi, väri (E141)], vesi, rapsiöljy, suola, hiiva.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Muna, Kala, Maito , Vehnä
Käyttö-/valmistusohje
Tuote kuumennettava kauttaaltaan ennen tarjoilua. Valmistus - Uppopaisto: Paista jäisiä kalapaloja 180°C öljyssä 4-6 minuuttia kunnes ovat kullankeltaisia.
Paistinpannu: Laita öljyä paistinpannulle. Paista kalafileet keskilämmöllä noin 9-11 minuuttia. Kääntele silloin tällöin.
Uuni: Lämmitä uuni 220°C. (kiertoilmauuni 200°C). Paista jäiset kalat uunin kestävässä vuoassa tai uunipellillä leivinpaperin päällä 19-21 minuuttia.
Säilytysohje
Säilytys -18°C tai kylmemmässä. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.