Kaakaopitoisuus: 36% Makuprofiili: pehmeä, maitoinen, suolainen karamelli Käyttökohteet: konvehdit, patukat & levyt, mousse, ganache, jäätelö ja sorbetti Ranskalainen Valrhona on maailmankuulu premium-suklaanvalmistaja, joka valmistaa korkealaatuisia ja vastuullisesti tuotettuja suklaatuotteita Tain-l'Hermitagen kaupungissa Ranskan Hermitagessa. Laadukkaat suklaat ovat erityisen suosittuja huippuravintoloiden keittiöissä. Tuotteissa käytetyt kaakaopavut ovat jäljitettävissä viljemille saakka ja Valrhona on sitoutunut pitkiin yhteistyösuhteisiin kaakaoviljelijöiden kanssa. Valrhonalle on myönnetty B Corp-serfikaatti, joka osoittaa että yritys täyttää korkeimmat sosiaalisen ja ympäristövastuun standardit ja on sitoutunut niiden kehittämiseen.
Ainesosaluettelo
Sokeri, kaakaovoi, karamelli 20% (rasvaton MAITO, hera (MAITO), sokeri, voi (MAITO), luontaiset aromit), täysMAITOjauhe, kaakaopavut, emulgointiaine: auringonkukkalesitiini. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinöitä ja soijaa. Kaakaopitoisuus 36%.
Allergeenit
Sisältää: Maito
Saattaa sisältää: Pähkinät , Saksanpähkinä, Pistaasipähkinä, Mantelit, Pekaanipähkinä, Hasselpähkinä, Soijapavut
Säilytysohje
Säilytys kuivassa ja viileässä.