Kaakaopitoisuus: 41% Kaakaopapujen alkuperä: Ghana & Madagaskar Makuprofiili: maitoinen, kaakaon vivahde Käyttökohteet: kuorrutus, mousse, ganache, konvehdit, patukat & levyt, jäätelö ja sorbetti Ranskalainen Valrhona on maailmankuulu premium-suklaanvalmistaja, joka valmistaa korkealaatuisia ja vastuullisesti tuotettuja suklaatuotteita Tain-l'Hermitagen kaupungissa Ranskan Hermitagessa. Laadukkaat suklaat ovat erityisen suosittuja huippuravintoloiden keittiöissä. Tuotteissa käytetyt kaakaopavut ovat jäljitettävissä viljemille saakka ja Valrhona on sitoutunut pitkiin yhteistyösuhteisiin kaakaoviljelijöiden kanssa. Valrhonalle on myönnetty B Corp-serfikaatti, joka osoittaa että yritys täyttää korkeimmat sosiaalisen ja ympäristövastuun standardit ja on sitoutunut niiden kehittämiseen.
Ainesosaluettelo
sokeri, kaakaovoi, täysMAITOjauhe, kaakaopavut, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), luontainen vaniljauute. Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä ja soijasta. Kaakaopitoisuus 41%.
Allergeenit
Sisältää: Maito
Saattaa sisältää: Pähkinät , Saksanpähkinä, Pistaasipähkinä, Mantelit, Pekaanipähkinä, Hasselpähkinä, Soijapavut
Säilytysohje
Säilytys kuivassa ja viileässä.