Kaakaopitoisuus: 64% Kaakaon alkuperä: Madagaskar Makuprofiili: hedelmäinen, kirpeä, punaiset marjat. Käyttökohteet: kuorrutus, mousse, ganache, konvehdit, patukat & levyt, jäätelö ja sorbetti Ranskalainen Valrhona on maailmankuulu premium-suklaanvalmistaja, joka valmistaa korkealaatuisia ja vastuullisesti tuotettuja suklaatuotteita Tain-l'Hermitagen kaupungissa Ranskan Hermitagessa. Laadukkaat suklaat ovat erityisen suosittuja huippuravintoloiden keittiöissä. Tuotteissa käytetyt kaakaopavut ovat jäljitettävissä viljemille saakka ja Valrhona on sitoutunut pitkiin yhteistyösuhteisiin kaakaoviljelijöiden kanssa. Valrhonalle on myönnetty B Corp-serfikaatti, joka osoittaa että yritys täyttää korkeimmat sosiaalisen ja ympäristövastuun standardit ja on sitoutunut niiden kehittämiseen.
Ainesosaluettelo
Madagaskarin kaakaopavut, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), luontainen vanilja-aromi. Saattaa sisältää jäämiä maidosta, soijasta ja pähkinöistä. Kaakaopitoisuus: 64%
Allergeenit
Saattaa sisältää: Pähkinät , Saksanpähkinä, Pistaasipähkinä, Mantelit, Pekaanipähkinä, Hasselpähkinä, Maito , Soijapavut
Säilytysohje
Säilytys kuivassa ja viileässä.