Pehmeän makuinen mätisilli sopii uusien perunoiden kanssa, uuniperunan täytteeksi, alkupalapöytään sekä leivän päälle. Mätisilli valmistetaan MSC-sertifioidusta tuoresillistä. Tuote on on gluteeniton, laktoositon ja maidoton.
Ainesosaluettelo
MSC-sertifioitu SILLI (Clupea harengus, Skagerrak FAO27.3, kalastettu troolilla) etikkamarinadissa (vesi, etikkahappo, suola), majoneesi (rapsiöljy, vesi, KELTUAINEN, sokeri, SINAPINSIEMEN, suola-, maito-, etikka-, ja sitruunahappo, säilöntäaine E202), sokeri, MÄTI (suolattu villakuoreen MÄTI 85 %, E415, sitruunahappo, E120, E101), sipuli, chilikastike (tomaattipyree, tomaattimurska, sokeri, viinietikka, suola, sipuli, mausteet), vesi, suola, tilli, mausteet, säilöntäaineet (E211, E202). Suolapitoisuus 1,5 %.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Sinappi, Kala
Säilytysohje
Säilytys viileässä max +6°C.