Negrini Nduja Salamitahna on Calabrian alueelta lähtöisin oleva tulinen salamitahna joka on valmistettu hienoksi jauhetusta sianrasvasta ja -lihasta ja maustettu perinteisesti calabrialaisella chilitahnalla. Se sopii erinomaisesti nautittavaksi leivän päällä, käytettäväksi pitsan täytteenä tai maustamaan pastakastikkeet ja erilaiset liharuuat. Negrini on italialainen yritys, joka valmistaa perinteiset italialaiset salamit ja kinkut taitaen yli 65 vuoden ammattitaidolla.
Ainesosaluettelo
Sianrasva, sianliha, Calabrian chilitahna 12%, chili, suola, dekstroosi, mausteet, savuaromi, luontaiset aromiaineet, säilöntäaineet (E250, E52). Voimakassuolainen.
Käyttö-/valmistusohje
Makkarankuori ei ole syötävää.
Säilytysohje
Säilytys viileässä max. +4°C.