Stabburetin pepperoni pizza on herkullinen palapizza runsaalla täytteellä. Helppo valmistaa.Voidaan pitää tarjoiluvalmiina 65 °C:ssa 90 minuuttia. Pizza on laktoositon.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO, vesi, JUUSTO 20 % (edam), pepperonimakkara 14 % (naudanliha, vesi, suola, mausteet, MAITOPROTEIINI, tärkkelys, sokeri, rypälesokeri, VEHNÄKUITU, stabilointiaineet E450 ja E451, säilöntäaine E250), tomaattisose, rapsiöljy, hiiva, mausteet, sokeri, suola, emulgointiaine E471.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Maito
Säilytysohje
PAKASTE Säilytys ja säilyvyys: Pakastimessa (-18 °C tai kylmemmässä): Katso parasta ennen -merkintää. Jääkaapin pakastelokerossa (-6 °C tai kylmemmässä): 3 vuorokautta. Ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen. Sulattamisen jälkeen pizza voidaan säilyttää jääkaapissa (6 °C) 3 päivää. Suojattava valolta.