Pestokastike, joka sisältää basilikaa, pinjansiemeniä ja ekstra-neitsytoliiviöljyä 36%. De Cecco Pesto alla Genovese valmistetaan Ligurian alueella Italiassa tuoreesta basilikasta, Parmigiano Reggiano -juustosta, pinjansiemenistä ja ekstra-neitsytoliiviöljystä. Tarjoa sellaisenaan De Cecco -pastan kanssa! Italialainen De Cecco on premium-pastakategorian markkinajohtaja maailmanlaajuisesti ja yksi Italian suosituimmista pastamerkeistä.
Ainesosaluettelo
Basilika 37%, ekstra-neitsytoliiviöljy 36%, CASHEWPÄHKINÄ-jauho 11%, Parmigiano Reggiano-JUUSTO SAN 5%, suola, pinjansiemen 3%, perunahiutale, sokeri, happamuudensäätöaine: MAITOhappo, hapettumisenestoaine: askorbiinihappo.
Allergeenit
Sisältää: Maito , Pinjansiemen, Pähkinät , Cashewpähkinä
Säilytysohje
Avaamisen jälkeen säilytettävä jääkaapissa (+4°C) ja käytettävä 3 päivän kuluessa.