Bindi kirpeän herkullinen sitruunamarenkitorttu Italiasta. Bindin italialaisessa sitruunakakussa on aidoista sisilialaisista sitruunoista valmistettu sitruunakreemi ja sen päällä flambeerattu marenkikuorrute.
Ainesosaluettelo
Sokeri, VEHNÄjauho, kasvipohjainen margariini (kasvirasvat (palmu, kookospähkinä), kasviöljy (auringonkukka), vesi, emulgointiaineet (E471), suola, happamuudensäätöaine (E330), keinotekoiset aromit), vesi, kuivattu MUNANVALKUAINEN, sitruunamehu (4,2%), rehydratoitu rasvaton MAITO, kasvirasva (palmu), kasviöljy (auringonkukka), modifioitu tärkkelys, glukoosisiirappi, LAKTOOSI, emulgointiaineet (E471, E475), glukoosi-fruktoosisiirappi, kohotusaineet (E450, E500), tärkkelys (VEHNÄ), MAITOproteiinit, keinotekoiset aromit, happamuudensäätöaine (E330), suola, maltodekstriinit. Saattaa sisältää jäämiä PÄHKINÖISTÄ ja SOIJASTA.
Allergeenit
Sisältää: Maito , Vehnä, Muna, Laktoosi, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Saattaa sisältää: Soijapavut, Hasselpähkinä, Maapähkinä, Cashewpähkinä, Pähkinät
Säilytysohje
PAKASTE. Säilytys -18°C tai kylmemmässä. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.