Bindi herkullinen sisilialainen sitruunakermavaahtokakku sitruunakastikkeella.
Ainesosaluettelo
Vesi, sokeri, Ricotta-JUUSTO (MAIDON hera, KERMA, suola, happamuudensäätöaine (E330)), kasvirasvat (palmu, kookospähkinä, kaakaovoi), kuivattu rasvaton MAITO, glukoosi-fruktoosisiirappi, KANANMUNA, sitruunamehu (4,9%), VEHNÄjauhot, glukoosisiirappi, stabilointiaine (E420), kuivattu MUNANVALKUAINEN, valkoviini, alkoholi, gelatiini, muunnettu tärkkelys, VOI, emulgointiaineet (E471, E472e, E475), lesitiinit (auringonkukka) (E322), KERMA, kasviöljy (Auringonkukka), MAITOproteiinit, HASSELPÄHKINÄ, sitruunahappo (E330), Keinotekoiset aromit (sisältää MAITOA), HeraMAITOjauhe, Vähärasvainen kaakaojauhe, LAKTOOSI, sakeuttamisaineet (E415, E410), kohotusaineet (E450, E500), Suola, Maltodekstriinit. Saattaa sisältää pieniä määriä SOIJAA ja muita PÄHKINÖITÄ.
Allergeenit
Sisältää: Maito , Vehnä, Muna, Hasselpähkinä, Laktoosi, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Pähkinät
Saattaa sisältää: Soijapavut, Cashewpähkinä, Maapähkinä, Macadamia-pähkinä
Säilytysohje
PAKASTE. Säilytys -18°C tai kylmemmässä. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.