Bindi Chocolate Fondant Kakku. Herkullinen kaakaopohja, joka on täytetty tummalla suklaakermalla ja Santo Domingo-kaakaotahnalla sekä koristeltu suklaahiutaleilla.
Ainesosaluettelo
Vesi, sokeri, kasvirasva (kookospähkinä), suklaa lasite (6,7%) (Suklaajauhe (40%) (Sokeri, kaakao), glukoosi-fruktoosisiirappi, vesi, sokeri, muunnettu tärkkelys, happo (E334), hyytelöimisaine (E440), säilöntäaine (E202), aromit), KANANMUNA, suklaa (5,3%) (Kaakaomassa, sokeri) glukoosi-fruktoosisiirappi, kuivattu rasvaton MAITO, VEHNÄJAUHO, vähärasvainen kaakaojauhe (2,9%), tumma suklaa (2,9%) (Kaakaomassa (64%), sokeri, kaakaovoi, emulgointiaineet (E322) (SOIJA), luontainen vanilja-aromi), suklaajauhe (2,9%) (Kaakao, sokeri), suklaahiutaleet (2,8%) (Sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, MAITOjauhe, vedetön VOI, Luontainen vanilja-aromi), VOI, stabilointiaine (E422), muunnettu tärkkelys, KANANMUNAN KELTUAINEN, gelatiini, emulgointiaineet (E471, E322) (auringonkukka) (E475), luontaiset aromit, nostatusaineet (E450, E500), suola, maltodekstriinit. Saattaa sisältää pieniä määriä PÄHKINÖITÄ.
Allergeenit
Sisältää: Maito , Vehnä, Muna, Soijapavut, Laktoosi, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Saattaa sisältää: Hasselpähkinä, Cashewpähkinä, Macadamia-pähkinä, Pähkinät , Pistaasipähkinä
Säilytysohje
PAKASTE. Säilytys -18°C tai kylmemmässä. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.