Laktoositon, kotimainen Arla Pro sulatejuustomuru hakee monikäyttöisyyden saralla vertaistaan! Herkullisesta emmentalin ja muiden kypsytettyjen juustojen sekoituksesta valmistettava sulatejuustomuru tuo täyteläistä makua gratiineihin, vuokaruokiin, piirakoihin, laatikkoruokiin ja keittoihin. Mainio valinta myös voileipäkakkuihin sekä leipä- ja sämpylätaikinoiden joukkoon sujautettavaksi.
Ainesosaluettelo
EmmentalJUUSTO, muu puolikova kypsytetty JUUSTO (MAITO, hapate, suola, juoksete (ei eläinperäinen), säilöntäaine E 252, happamuudensäätöaine E 509), vesi, VOIÖLJY, sulatesuolat E 331, E 340, E 452, E339, säilöntäaine E 200.
Allergeenit
Sisältää: Maito
Säilytysohje
Säilyy avaamattomana +2 - +8 °C:ssa vähintään parasta ennen -päivään