Hyvä Apajan herkullinen Saariston lahnapyörykkä sisältää runsaat 59% vastuullista Itämeren lahnaa, kotimaista gluteenitonta kauraa ja kermaa. Lisäksi käytämme raaka-aineena tuoretta palsternakkaa ja porkkanaa, joista saadaan lisää herkullista makua ja keveyttä. Tarjoile lounaalla tai rakenna trendikäs bowl kalapyöryköistä. Koukuttavan hyvät Saariston lahnapyörykät valmistetaan Ahvenanmaalla ja niille on myönnetty Sydänmerkki. Tuote on runsasproteiininen, laktoositon ja gluteeniton.
Ainesosaluettelo
LAHNA 59 % (Abramis bram, pyyntialue FAO 27.3.d Itämeri/Perämeri, pyydystyyppi rysä), laktoositon KERMA, KANANMUNA, porkkana, kasviöljy (rypsi- ja rapsiöljy), perunahiutale (peruna, hapettumisenestoaine (E223)), gluteeniton KAURAHIUTALE, palsternakka, sipuli, suola, sokeri, tomaattijauhe, mausteet (mustapippuri). Saattaa sisältää ruotoja. Saattaa sisältää pieniä määriä soijan jäämiä.
Allergeenit
Sisältää: Kala, Maito , Kaura
Saattaa sisältää: Soijapavut
Säilytysohje
PAKASTE. Säilytys -18°C tai kylmemmässä. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.