Gluteeniton De Cecco Gnocchi di Patate on valmistettu tuoreesta perunasta tehdystä perunasoseesta ilman gluteenipitoisia viljoja, mausta ja rakenteesta tinkimättä. Helppo ja nopea valmistaa! Italialainen De Cecco on premium-pastakategorian markkinajohtaja maailmanlaajuisesti ja yksi Italian suosituimmista pastamerkeistä. Pastat ja perunagnocchit valmistetaan laadukkaista raaka-aineista uniikein valmistusmenetelmin, mikä takaa että tuotteet ovat ominaisuuksiltaan omaa luokkaansa.
Ainesosaluettelo
perunasose 75% (tuore peruna 27% kokonaispainosta, vesi, perunatärkkelys 13,5% kokonaispainosta, perunahiutaleet 8% kokonaispainosta), maissijauho, maissitärkkelys, riisijauho, suola, happamuudensäätöaine: maitohappo, säilöntäaine: kaliumsorbaatti.
Säilytysohje
Säilytettävä kaukana lämmön- ja valonlähteistä. Pakkauksen avaamisen jälkeen tuotetta voidaan säilyttää 3 vuorokautta jääkaapissa (+4 °C).