Ainesosaluettelo
Aineosat: Lehtipinaatti 28,7%, durumVEHNÄjauho, VEHNÄjauho, vesi, JUUSTO (ricotta) 6,8%, tuoreJUUSTO, pastöroitu KANANMUNA, korppujauho (VEHNÄjauho, hiiva), JUUSTO (provolone), suola, valkosipulijauhe, persilja, kurkuma, sokeri, muskottipähkinä, pippuri. Täytteen osuus 50 %. Vähälaktoosinen. Saattaa sisältää jäämiä SOIJASTA.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Vehnä, Maito , Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Saattaa sisältää: Soijapavut
Käyttö-/valmistusohje
Valmistus: keitä pasta kastikkeessa tai kiehuvassa, suolatussa vedessä n. 6 min. Voit myös kuumentaa jäisen pastan höyryuunissa noin 10 min.
Säilytysohje
Säilytys -18 °C. Sulatuksen jälkeen ei saa pakastaa uudelleen.