Amatika Blanche 35% är första växtbaserad couverture-choklad som är lika lätt att arbeta som andra choklad. Det har en mjuk konsistens och nötsmak med en hint av mandel, därför har man många möjligheter att använda det i olika recept. Alla kakaobönorna i Valrhona-produkter är spårbara och Valrhona har samarbetat lång tid med kakaoodlaren. Valrhona har fått B Corp-certifikatet, vilket visar att företaget uppfyller de högsta standarderna för socialt och miljömässigt ansvar och har förbundit sig att utveckla dem.
Ingrediensförteckning
Socker, kakaosmör 35,8, avfettat MANDELMJÖL 21,8%, emulgator: solros lecithin, naturlig vanilj extrakt.
Allergen
Innehåller: Nötter, Mandel
Kan innehålla: Sojabönor, Hasselnöt, Cashew, Välnöt, Pekannötter, Paranöt, Pistasch, Macadamia, Spannmål som innehåller gluten, Korn, Mjölk
Förvaringsinstruktioner för konsument
Förvaras torrt vid 16-18°C