La Rose Noire Single Origin chokladkoppar kommer från södra Filippinerna och är tillverkade huvudsakligen av Trinitario-kakaobönor. Chokladkopparna har en tunn kant och en stark choklad smak med litet nöt liknande och blommig nyans i smaken. Det finns kakao i chokladkoppar minst 69%.
Ingrediensförteckning
Ingredienser: Kakao*massa, Socker, Kakaosmör, Emulgeringsmedel : SOJA Lecitin (E322), vaniljextrakt. * Kakao 69 % minimum. Kan också innehålla spår av mjölk, vete, ägg, mandel, hasselnöt, pistasch och sesam.
Allergen
Innehåller: Sojabönor
Kan innehålla: Mjölk, Vete, Mandel, Spannmål som innehåller gluten, Ägg, Nötter, Sesamfrön, Hasselnöt, Pistasch
Tillagningsanvisning
Rekommenderas långsam upptining, ta produkten från frysen och upptina i kylskåpet i 1 dygn vid +2-5°C. Produkten är förpackad i en skyddande atmosfär och den håller sig också i rumstemperatur max. +18 °C.
Förvaringsinstruktioner för konsument
Förvaring -18 °C eller kallare. Tinad produkt får ej frysas om. Förpackad i en skyddande atmofär och produkten håller sig också i rumstemperatur max. +18 °C. Bäst före datum är då 3 månader kortare än frusen produkt.