Bindi Chokladkaka.
Ingrediensförteckning
Vatten, socker, chokladglasyr (11,7%) (Chokladpulver (40%) (socker, kakao), glukos-fruktossirap, (vatten, socker), modifierad stärkelse, syra (E334), gelningsmedel (E440), konserveringsmedel ( E202), Konstgjorda smaker), Vegetabiliska fetter (kokosnöt, palm), Torkad skummad MJÖLK, Glukos-fruktossirap, VETEMJÖL, ÄGG, Chokladgarnering (3,3%) (socker, kakaomassa, torr MJÖLK), HALSNÖTSPasta (3,1% ), Kakaopulver med låg fetthalt (1,6%), vegetabilisk olja (solros), stabilisator (sorbitol) (E420), glukossirap, choklad (0,7%) (kakaomassa, socker), ÄGGUL, vassle mjölkpulver, modifierad stärkelse, mörk choklad (0,5%), kakaomassa (70%) (socker, emulgeringsmedel (SOJA-lecitin) (E322)), chokladpulver (0,5%) (kakao, socker), emulgatorer (E471) (mono) diglycerider av fettsyror), lecitiner (inklusive SOJA) (E322) och (E472a), LAKTOS, vattenfritt MJÖLKfett, förtjockningsmedel (E401, E440, E415), artificiella smakämnen (innehåller MJÖLK), MJÖLKproteiner, höjningsmedel (E500, E450), salt, KORN-maltextrakt, maltodextriner. Kan innehålla spår av andra NÖTTER.
Allergen
Innehåller: Mjölk, Vete, Ägg, Hasselnöt, Sojabönor, Laktos, Korn, Spannmål som innehåller gluten, Nötter
Kan innehålla: Cashew, Jordnötter, Macadamia
Förvaringsinstruktioner för konsument
DJUPFRYST. Förvaring -18°C eller kallare. Får inte frysas ner igen efter upptining.