Ingrediensförteckning
FLUNDRAfilé 41% (Platichtys flesus), VETEmjöl, Bearnaisesås 15% [vatten, SMÖR, modifierad stärkelse (potatis), maltodextrin (majs), salt, skumMJÖLKSpulver, rapsolja, risstärkelse, ÄGG, emulgeringsmedel (E322, solros), dragon, surhetsreglerande medel (E330), vitvinsvinäger, guarkärnmjöl, vitpeppar, majsstärkelse, naturlig arom, färg (E141)], vatten, rapsolja, salt, jäst.
Allergen
Innehåller: Spannmål som innehåller gluten, Ägg, Fisk, Mjölk, Vete
Tillagningsanvisning
Produkt måste uppvärmas helt före servering. Tillagning - Fritering: Stek isiga bitar av fisk i 180°C olja i 4-6 minuter tills de är gyllengul.
Stekpanna: Bryn olja i en stekpanna. Stek på medelstark värme cirka 9-11 minuter, vänd dem då och då.
Hushållsung: Värm ugnen till 200°C (varmluftsugn 200°C). Lägg den djupfrysta fisken i en ugnssäker from eller på plåt med bakplåtspapper. Tillaga i 19-21 minuter.
Förvaringsinstruktioner för konsument
Förvaring -18°C eller kallare. Bör inte fryssas efter uptining.