Kakaohalt: 41% Ursprung av kakaobönor: Ghana & Madagascar Smakprofil: mjölkig, nyanser av kakao Användning: glasyr, mousse, ganache, chokladbitar och -kaka, glass och sorbet Franska Valrhona är en världsberömd premium chokladtillverkare, som tillverkar högkvalitativa och ansvarsfulla chokladprodukter i den franska staden Tain-l'Hermitage. Produkter är populära i köken av topprestauranger. Kakaobönorna är spårbara och Valrhona har samarbetat lång tid med kakaoodlaren. Valrhona har fått B Corp-certifikatet, vilket visar att företaget uppfyller de högsta standarderna för socialt och miljömässigt ansvar och har förbundit sig att utveckla dem.
Ingrediensförteckning
socker, kakaosmör, hjelMJÖLKSpulver, kakaoböner, emulgeringsmedel (solroslecitin), naturligt vaniljextrakt. Produkten kan innehålla spar av nötter och soja. Kakaohalt 41%.
Allergen
Innehåller: Mjölk
Kan innehålla: Nötter, Välnöt, Pistasch, Mandel, Pekannötter, Hasselnöt, Sojabönor
Förvaringsinstruktioner för konsument
Förvara på en torr och sval plats.