Smakfullt erbjudanden
Stäng
www.baronsfood.fi/sv/kontakter

Baron’s Food Oy

FO-nummer 0635284-0

Vi finns till din tjänst på vardagar kl 7 - 16
020 773 8300

E-post: fornamn.efternamn@baronsfood.fi
Samtal via växel,
om inget annat anges i anslutning till kontoret.

Huvudkontor
Jäspilänkatu 29
04250 Kerava

VD Petri Welling

Vice VD Jaakko Mulari

Baron’s Food Oy

Försäljningstjänst

Telefonförsäljning betjänar dig på vardagar kl 7 - 16
020 773 8310

Online fakturering
Baron’s Food Oy
FO-nummer: 0635284-0
Online faktureringsadress: 003706352840
Mäklare: Basware
Mäklar-ID: BAWCFI22

Verkställande direktör

Marknadsföring

Marknadskoordinator Vilma Eirikkä

Näthandelns kundtjänst

Försäljningskoordinator Iida Lehtonen

Försäljningsförhandlare

Key account managers

Att ringa våra nummer som börjar med 0207 kostar 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/min (både från en mobiltelefon och en fast telefon).

Rättelseförfrågningar av produkter och leveranser

Vårt löfte är att vi svarar på inkommande meddelanden inom 48 timmar. Vi ber att korrigeringar av leveranser relaterade till produkter, transporter etc. skickas i första hand via e-post:

Vid brådskande fall är vårt servicetelefonnummer på vardagar
020 773 8305

Instruktioner för felsökning

Alla anmärkningar ska göras under samma dag som varan emottagits.

När du kontaktar oss bör du först ange det egna kundnumret och försändelselistans nummer. På detta vis kan vi omedelbart koppla reklamationen till den rätta beställningen. I produktanmärkningar görs spårning till rätt parti och händelse från etikettinformationen på produktens förpackning.

Här är en checklista över den information som behövs för produktanmärkning (observera att informationen på etiketterna varierar beroende på produkt):

  • Produkt-/produktnummer
  • Packningsdatum
  • Sista användningsdag
  • Paketidentifierare
  • Batch-ID
  • EAN-kod
  • Institutions-ID
  • Packare (initialer på etiketten)
  • Övrig information, t.ex. fiskarbeteckning
  • Du kan även bifoga en bild på förpackningsetiketten/produkten till mejlet.

Back to top