Kakaohalt: 64% Ursprung av kakaobönor: Madagascar Smakprofil: fruktig, syrlig, röda bär Användning: glasyr, mousse, ganache, chokladbitar och -kaka, glass och sorbet Franska Valrhona är en världsberömd premium chokladtillverkare, som tillverkar högkvalitativa och ansvarsfulla chokladprodukter i den franska staden Tain-l'Hermitage. Produkter är populära i köken av topprestauranger. Kakaobönorna är spårbara och Valrhona har samarbetat lång tid med kakaoodlaren. Valrhona har fått B Corp-certifikatet, vilket visar att företaget uppfyller de högsta standarderna för socialt och miljömässigt ansvar och har förbundit sig att utveckla dem.
Ingrediensförteckning
kakaobönor från Madagaskar, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel(solroslecitin), naturlig vanilj arom. Kan innehålla spår av nötter, soja och mjölk. Innehåller minst 64% kakao.
Allergen
Kan innehålla: Nötter, Välnöt, Pistasch, Mandel, Pekannötter, Hasselnöt, Mjölk, Sojabönor
Förvaringsinstruktioner för konsument
Förvara på en torr och sval plats.