Kakaohalt: 33% Smakprofil: söt, vanilj, färskt mjölk Användning: glasyr, mousse, ganache, chokladbitar och -kaka, glass och sorbet Franska Valrhona är en världsberömd premium chokladtillverkare, som tillverkar högkvalitativa och ansvarsfulla chokladprodukter i den franska staden Tain-l'Hermitage. Produkter är populära i köken av topprestauranger. Kakaobönorna är spårbara och Valrhona har samarbetat lång tid med kakaoodlaren. Valrhona har fått B Corp-certifikatet, vilket visar att företaget uppfyller de högsta standarderna för socialt och miljömässigt ansvar och har förbundit sig att utveckla dem.
Ingrediensförteckning
kakaosmör, helMJÖLKspulver, socker, emulgeringsmedel: solroslecitin, naturligt vaniljextrakt. Kan innehålla spår av nötter, gluten och soja. 33% cocoa butter minimum.
Allergen
Innehåller: Mjölk
Kan innehålla: Spannmål som innehåller gluten, Korn, Vete, Nötter, Välnöt, Pistasch, Mandel, Pekannötter, Hasselnöt, Sojabönor
Förvaringsinstruktioner för konsument
Förvara på en torr och sval plats.