Pestosås med basilika, pinjenötter och jungfru olja extra 36%. De Cecco Pesto alla Genovese är tillverkad av färsk basilika, Parmigiano Reggiano-ost, pinjenötter och extra jungfruolja. Servera det med De Cecco pasta! Italienska De Cecco är marknadsledare inom premiumpasta-kategorin världen över och ett av Italiens mest populära pastamärken.
Ingrediensförteckning
Basilika 37%, extra jungfruolja 36%, CASHEWNÖTTERmjöl 11%, Parmigiano Reggiano -OST SUB 5%, salt, pinjenötter 3%, potatisflingor, socker, surhetsreglerande medel: MJÖLKsyra, antioxidationsmedel: askorbinsyra.
Allergen
Innehåller: Mjölk, Tallnötter, Nötter, Cashew
Förvaringsinstruktioner för konsument
Öppnad förpackning skall förvaras (+4°C) i kylskåp och förtäras inom 3 dagar.