Stekt fiskbulle med 85% fisk. Innehåller omega-3 och omega-6 fettsyror. Laktosfri och glutenfri. Tillagning i ugnen på 200 grader i 10-12 minuter eller i mikron i 2-3 minuter. Produkten är tillverkad i Finland.
Ingrediensförteckning
REGNBÅGSLAX 52 % (Oncorhynchus mykiss, odlad, EU och/eller icke EU (Norge) (mer exakt ursprung vid dagsstämpel)), SEJ 33 % (Pollachius virens, fiskad med trål, Färösockeln), lök, potatisflingor (potatis, antioxidant (E223)), potatismjöl, jodiserat salt, kryddor (paprika, lök, vitlök, svartpeppar, vitpeppar, lagerblad), maltodextrin, aromer (umami, gurkmejaextrakt, muskotblomma, citron), vegetabilisk olja (rapsolja), socker, surhetsreglerandemedel (citronsyra). Kan innehålla spår av SPANNMÅLSPROTEIN,MJÖLKPROTEIN, ÄGG och SOJA. Kan innehålla ben. Förpackad i en skyddande atmosfär.
Allergen
Innehåller: Fisk
Kan innehålla: Spannmål som innehåller gluten, Ägg, Sojabönor, Mjölk, Havre
Tillagningsanvisning
Värms i ugnen i 200 C i 10-12 minuter, eller i mikrovågsugn i 2-3 minuter.
Förvaringsinstruktioner för konsument
Förvaras i kallt max. +3°C.