Kevyesti hiillostettu lohi & grillattu kerma-kuusikastike tuovat kesäisen metsän maut lautaselle. Näyttävä esillepano kruunaa herkullisen annoksen. Ehkä tämä annos olisi täydellinen lisäys kesämenuun?
Kevyesti hiillostettua lohta & grillattua kerma-kuusikastiketta
Hiillostettu lohi (Hyvä Apaja)
* Leikkaa lohi haluttuun muotoon.
* Kypsennä 100 °C uunissa, kunnes sisälämpötila on 40 °C.
* Tohota pinta kaasupolttimella juuri ennen tarjoilua.
Grillattu kerma-kuusikastike
* Lisää kuuma hiili kattilaan Arlan vispikerman kanssa.
* Laita kansi päälle ja anna maustua yön yli jääkaapissa.
* Seuraavana päivänä: siivilöi, lämmitä kerma ja mausta sitruunamehulla sekä suolalla.
* Lisää Högtorp Gårdin kuusenkerkkäöljy joukkoon (noin 50:50) ja nosta kastike lautaselle. Öljyn ja kerman tulee erottua selkeästi toisistaan.
Katkaravut (Hyvä Apaja)
* Lämmitä käsinkuoritut katkaravut kevyesti kattilassa juuri ennen tarjoilua.
Varhaisperunat ja viimeistely
* Tarjoa varhaisperunat paahdetun Arlan voin, Deliverden tillin ja ruohosipulin kanssa.
* Viimeistele annos Baron's Foodin savumantelilla, joka tuo syvyyttä ja paahteista rakennetta.
* Lisää koristeeksi Mimis syötäviä kukkia.