Kevyesti hiillostettu lohi & grillattu kerma-kuusikastike tuovat kesäisen metsän maut lautaselle. Näyttävä esillepano kruunaa herkullisen annoksen. Ehkä tämä annos olisi täydellinen lisäys kesämenuun?

Kevyesti hiillostettua lohta & grillattua kerma-kuusikastiketta
Hiillostettu lohi (Hyvä Apaja)
 *   Leikkaa lohi haluttuun muotoon.
 *   Kypsennä 100 °C uunissa, kunnes sisälämpötila on 40 °C.
 *   Tohota pinta kaasupolttimella juuri ennen tarjoilua.
Grillattu kerma-kuusikastike
 *   Lisää kuuma hiili kattilaan Arlan vispikerman kanssa.
 *   Laita kansi päälle ja anna maustua yön yli jääkaapissa.
 *   Seuraavana päivänä: siivilöi, lämmitä kerma ja mausta sitruunamehulla sekä suolalla.
 *   Lisää Högtorp Gårdin kuusenkerkkäöljy joukkoon (noin 50:50) ja nosta kastike lautaselle. Öljyn ja kerman tulee erottua selkeästi toisistaan. 
Katkaravut (Hyvä Apaja)
 *   Lämmitä käsinkuoritut katkaravut kevyesti kattilassa juuri ennen tarjoilua.
Varhaisperunat ja viimeistely
 *   Tarjoa varhaisperunat paahdetun Arlan voin, Deliverden tillin ja ruohosipulin kanssa.
 *   Viimeistele annos Baron's Foodin savumantelilla, joka tuo syvyyttä ja paahteista rakennetta.
 *   Lisää koristeeksi Mimis syötäviä kukkia.
